johannaferming

Grå dag

Publicerad 2013-04-29 23:50:20 i my life,

Förutom att det varit en trist och grå dag har jag själv kännt mig trist och grå. Brännan håller på och försvinna och man är inte lika fräsch längre, det regnar, man har ångest för man inte tränar vilket slutar det i att man sitter där och äter godis haha osv osv ;)

Hade min sista körlektion idag gick galant och nu ska jag öva massa hemma. Gick en liten promenad men mina fina tjejjer senare och imorn hoppas jag solen skiner för då är jag glad igen, men ibland har man trista och gråa dagar då är det tur att dem ljusa överväger :)
Imorn gott folk firar vi Valborg!
Och denna låt är för go!

Let It Go

Publicerad 2013-04-29 21:24:33 i

detta är min blogg och därmed mina tankar som sprids. 
jag vet inte hur jag ska beskriva allting.....
men just nu mår jag riktigt dåligt eller absolut inte dåligt.men när man sitter här själv så kommer allting ibland över en det är just det som måste försvinna.
- de är dags..öppna famnen och släppa ut allt gammalt och bara in med massa ny energi, alltså släppa taget. Det är det rätta även fast det gör så ont i mig.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah puuuuuuuuuuuuuuuuuuh typ and just let it go


 


Bra helg #untzuntz

Publicerad 2013-04-29 01:04:45 i my life,

Då var ännu en toppen helg slut! Har invigt uteserveringarna på riktigt nu och Karlstad har bjudit på strålande väder. Fikat och druckit Goa drinkar i solen med mina favorit tjejer. Haft en lagfest och två grymma utgångar. Köpt mig den perfekta trenchen och bara njutit! Har avslutat helgen med bio ikväll med Emma. Ja min plånbok är liiiite fattigare men jag är också liiiite lyckligare ;)
Imorn är det skola igen mindre lockande kan jag säga. Gonatt alla underbara människor jag får spendera mina dagar med <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela