johannaferming

Husvagn och golf

Publicerad 2013-07-30 12:30:11 i

Hallå! Sitter just nu på jobbet, natten tillbringades hos min man med million dollar listning baby och såklart sex and The city, jag var pigg imorse så fixade till och med frukost, + poäng ;)

Igår var jag ledig och åkte ut till bomsta, mamma och sten har köpt en skitfin husvagn där, fråga mig inte varför men jag var rätt skeptiskt till de innan men den var hur mysig som helst. På kvällen mötte jag upp Haggan på sommaro golf för att gå grön kort kurs, det var ju super kul!! Har varit skeptiskt till golf också och trodde det skulle va långtråkigt osv, men det var ju skit kul! Så nu är jag värsta extas över det, vi har träning ikväll igen sen efter den åker jag till Hanna för middag :)

Fezt

Publicerad 2013-07-28 12:24:20 i

Mycket festande nu men det beror väll på det härliga vädret? Skyller på det ;)
I onsdags blev det verkligen en spontanare, då vi inte hade fest kläder eller ens tanken på att gå ut. Men jag och Hillevi hamnade på Jaguar och jag måste säga trots alla pengar ja brände (fick ju köpa en fylla) så var de en av de roligare utgångarna.
I fredags va de påt igen men lite mer planerat, vi föra hos Carl med massa härliga människor och jag tror de flesta fick i sig lite för mycket och de blev lite för kul. Alla åkte åt lite olika håll men jag hamna hos Elin och sen va vi ett gäng som slutade kvällen på tempel. Skit rolig helg, och nu sitter jag här i mitt lilla hus och jobbar, de hindrar inte mig vetni!!

Halv 8 hos Coi

Publicerad 2013-07-28 12:16:25 i

Nu har vi kört igång årets halv 8 hos mig. Först ut var Carre. Hon bjöd på en delicious pasta!! Allt var gott och sällskapet med.
Senare åkte vi alla till Emma där några fler anslöt och vid halv 1 rullade jag hem till Hillevi. Käk och balle mys var givet! Bra dag/kväll/natt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela