johannaferming

Perfekt helg

Publicerad 2013-11-26 23:31:13 i

Har haft en helt perfekt helg, i fredags efter praktiken kom Jossan, Fille och Emma T hem till mig och jag fixade lite käk, hade en trevlig lite middag sen kollade vi film och gotta oss tills natten :)
I lördags sov jag verkligen ut var så trött, och åkte sedan och tränade ett pass på sats. På kvällen hämtade jag bästa Emmsan och vi åkte till frost och hade en super middag med god mat och vin. Du äger du min vän <3
Vi åkte senare till en förfest och kvällen slutade på ankan!? Haha! Otippat men jävlar vad kul vi hade. Natten var också kul ;) 
I söndags lite bakis och trött mötte jag upp Amanda på kvällen för lite jobb och avslutade söndagen med kaffe och wrap på donken. Nu är det ännu en skolvecka och jag kämpar på, gör allt för att få upp min frånvaro. 

Jag vill Verklgen till skolan men jag är såå trött vet inte vad de är, men nu har jag skött de bra i tre veckor så nu satsar vi på tre veckors praktik och sen får vi ta ett häääärllgt jullov.
Och ja de är sååå skönt att jag kan skriva vad jag vill, vågar dock inte nämna så mycket namn än konstigt eftersom det bara är jag som läser men ändå hihi. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela