johannaferming

-

Publicerad 2013-09-28 14:51:02 i

"Man försöker att inte tänka för mycket, men gör man inte tänker man bara ännu mer, man försöker att inte bry sig om andras åsikter men tillslut tar du åt dig ändå, man försöker att va sig själv men ändå håller man alltid på att försöka ändra sig för nån."

Igår tog jag och bjöd min underbara vän på en drink på Tables, just för att de kanske var den sista chansen att få sitta ute för iår och just för att ja vet att en sån kväll med den tjejen alltid blir bra, vi pratade just mycket om livet och livet är faktiskt läskigt. Man vet aldrig hur de ska bli eller hur det ser ut som typ 10 år. Det skrämmer mig och kalla mig inte dubbelmoral nu för texten över men det gäller väll bara att leva dag för dag och sätta upp de du tycker är viktigt i livet och prioritera det sen tror jag de goda kommer, förhoppningsvis.
Här är min vän, som lyser upp ett mörkt rum när som helst.


Små saker

Publicerad 2013-09-28 14:40:36 i

I onsdags var de bara kallt, grått och dålig dag. Jag hade en mysig fika med Fille senare på kvällen sprang jag in i min Mormor som alltid skämmer bort mig och behandlar mig som en prinsessa. Min mormor är bäst och jag fick välja vad jag ville på Cgc, så tog denna fina vita tröja. 


Men tanken med inlägget är att just de där småsakerna man kan göra för varandra utifrån ens egna förutsättningar gör så mycket, som tex bara ta en fika med en vän för att prata massa är en sån liten grej som ändå gör så mycket eller som tex min mormor gjorde de gjorde hela min dag. Så ta vara på varandra och gör alltid små saker för varandra, för de är de sakerna som varar längst och betyder mest.

-

Publicerad 2013-09-25 12:36:49 i

-du lovade att inte spöka för mig, men det gör du... Varje natt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela