johannaferming

2012...

Publicerad 2011-12-31 00:18:36 i my life,

..är på ingång! Helt sjukt vad fort detta året har gått...
kändes som det var igår man började gymnasiet ;)
nej, men mitt 2011 har varit väldigt roligt och för min del spännande år!
Jag träffade Andreas i Maj nångång sen har det bara varit vi sen April. Tiden har gått enromt fort, jag har vuxit som männsika och har till och med flyttat hemifrån! Som det också har gått väldigt fort men vi har hanterat bra och får bra stöd och nu har vi det riktigt bra och vi satsar på att 2012 ska bli ännu bättre! 
Jag trodde aldrig att kärlek skulle vara så underbart, jag var livrädd för kärleken innan..jag tänkte "nej jag ska inte ha kille", "jag är inte sån tjej som har kille" osv..men det är precis sån tjej jag är! Jag fattar inte att jag var så rädd, för något så fint och undebart. Visst gör det även ont och man kan bli sårad ibland,men i slutändan finns man alltid där kvar för varann ändå.
Men det tar väl sin tid och man känner när man är redo att ta steget liksom.. 
Som sagt, detta har fått mig att mognat rejält, jag ser allt på ett annorlunda sätt! Men som person har jag inte ändrats så mycket utan är nog i stort sett samma Johanna, fast ett år äldre liksom :)
Jag gjorde ett stort val i mitt liv gällande gymnasiet, jag var osäker ska jag följa strömmen eller om jag verkligen ska satsa på något! Jag hatar att plugga och var mycket inne på en linje som var praktiskt och jag stod upp för att nej jag ska inte gå Sundsta som alla andra..bara för att! Jag har inge glöd i mig att sitta dag in och dag ut med massa kärnämnen...men en stor del utav mig ville ändå ha sammanhörheten man får i en sån klass, med ex hälften tjejer och killar! Men jag bestämde mig för att gå där det kändes bäst och de blev Nobelskolan inriktning Frisör. Som har varit en barndröm men jag fick kämpa för att komma dit och jag lyckades. Vi är 30 tjejer och jag känner att jag har hittat de jag trivs med och har fått många nya fina vänner.Så jag är glad att jag vade vad jag själv ville.
Sen jag har varit med om massa saker som har gett mig underbara minnen och jag har träffat nytt folk och fått nya vänner och även förlorat vänner, men dessa är nog de största "händelserna" år 2011.
Bara tanken när jag tänker tillbaka på allt bra och kul som hänt detta ger mig ett stor leénde på läpparna ♥Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela